lørdag, august 22, 2020

Dagbok 2020: 22.august

Øystein, Einar og Per Eilert deltok i Nordvest Maraton i dag.




Klokka er no 18.45, temperaturen ute er + 14 grader C og det regnar. Det har det gjort det meste av dagen.
I dag har eg vore flink husmor synest eg sjølv. Eg støvsugde alle teppegolva grundig. Det gjorde seg, men eg har eit problem; Rasmus bestilte støvsugarposar til meg frå Italia -så posar har eg, men eg får ikkje opna støvsugaren så eg får ta ut den gamle posen og sette inn ein ny. Dette har eg gjort mange gonger før, men no er eg ikkje i stand til å opne
Så vaska eg kjøkken og bad. Då eg var ferdig med "fredags/laurdags-vasken tok eg meg ein tur på butikken og hamstra inn litt mat etc. til helga.
I dag hadde eg min fjerde middag denne veka med blomkålsuppe. Det blir sikkert ei stund før eg får lyst på meir. Men det smakte godt i dag også.
Etter ein liten pause på dagsenga med Storytel gjekk eg opp til Marit, der eg fekk kaffi og is. Det er liksom det vi held oss til. Vi prata og kosa oss i lag, men eg må ned att til 19-nyheitene. Kom ikkje på at ho plar høyre nyheiter på TV 2 kl.18.30. For morgondagen har eg ingen planar, men blir det opplett blir det vel ein tur på Vernet om ikkje anna.
Ønsker alle ei god helg!


Svigerson Øystein er ute med ny bok.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...