torsdag, juli 30, 2020

Dagbok 2020: 30. juli


Klokka er no 18.40, temperaturen er + 21 grader C og sola skin. Det var litt uventa for meg at det skulle bli så fint vêr i dag, så eg hadde ikkje fått planlagt noko, verken arbeid eller anna. Men eg skulle i alle fall på trening, og etter treninga hadde eg eit ærend på Alti. Då eg kom heim laga eg meg middag. Det vart salat til forrett og bringebær til dessert.
Men så fekk eg eit problem, eg hadde ikkje lyst å gjere nokon ting, verken ute eller inne. Eg kunne ha køyrt på VØR med hageavfall, eg kunne ha rive ned meir eføy etc. Men ingen ting frista, så eg la meg på solsenga med Storytel i staden.
Naboen sin plen er mykje finare enn min, han har klipt i dag, men han klipper ikkje så kort. Han kjøpte ny klippar førre veke, så no er vi tre på rad med nye klipparar i år.
Eg veit ikkje kvifor eg vart så trøtt og giddalaus i dag, men eg håper det skal gå over. No har eg i alle fall laga meg kaffi -så kanskje den kvikkar meg opp litt.
Marit reiste i dag tidleg, men kjem att mandags kvelden. No er det snart nyheiter og der må eg følgje med. Det var ikkje så mykje å skrive om i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...