fredag, juli 24, 2020

Dagbok 2020: 24.juli






Klokka er 18.15, og ein nydelig dag er til ende; sola skin framleis og det er +20 C grader på trappa.
I dag har eg gjort ein ting, eg har klipt plen! Dvs. eg felte av ein lest før eg gjekk ut, og då eg kom ut var det framleis mykje dogg i graset, så eg gjorde litt anna hagearbeid først.
I dag var det litt av ein jobb å klippe, for det var så mykje gras, så eg måtte tømme ofte. Det var særleg nede i Skråninga det var tungt. Men eg kom i mål! Dvs. det står att litt finpuss, som eg har utsett til i morgon, kantklipping etc.
Har no snakka litt med diverse naboar langsmed -eg er no ikkje heiltopphengd i plenklipping. Tok ein liten pause midt på dag og åt bringebær med sukker og fløte til.
Slutta av ein gong mellom 4 og 5, då fekk eg dusja og ete litt skikkeleg mat. Etterpå fekk eg telefon frå ei venninne så vi fekk oss ein prat. For morgondagen har eg ikkje så store planar, men eg kjem til å vere mest muleg ute, sidan det visstnok skal kome regn på sundag.
Då vil eg ønske alle ei god helg-uansett vêr.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...