lørdag, juli 18, 2020

Dagbok 2020: 18.juli

Klokka er no 17.38, temperaturen ute er + 21 grader, det har vore nokre regnbyger i dag, men for det meste har det vore ganske fint vêr. Eg har vore ute og plukka litt bær, elles har eg halde meg inne. Eg har vaska bad og kjøkken til helga, elles har eg ikke gjort så mykje. Eg har verkt i hendene i dag, så eg har ikkje vore så mykje tess. Har strikka ein del i det siste, for eg trudde det var bra for fingrane å få litt bevegelse -men det var visst ikkje det. Derfor har eg gått litt på tomgang, men Marit kom ned ein tur og drakk kaffi med meg og prata. Det var sjølvsagt kjekt, same kor mykje vi er i lag så har vi mykje å snakke om. Og dersom ei av oss kjem med ei gammal historie, så er det ikkje sikkert at den andre merkar det. Til "middag" i dag vart det brødskive med egg og sild, og no skal eg snart ut og plukke meg litt dessert.

I dag pyntar eg bloggen min med roser og potteplantar. No er eg ikkje så opptatt av potteplantar om sommaren, men eg gleder meg alltid over plantar som trivst.
I morgon kjem mor til Birte og hentar meg kl.12, då skal vi i barnedåp. Ingeborg og to venninner er komne frå Oslo i dag, dei er hos Margrete, så der blir det folksomt nokre dagar.

Dette er den nyaste potteplanten min- fekk den av Solveig.

 

Eg gløymde å skrive "God helg" i går, så får eg gjere det i dag med tilbakeverkande kraft.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...