søndag, juli 19, 2020

Dagbok 2020: 19.juli





Den første(?) som bar dåpskjolen var far til Øystein, sidan har den vore i familien, blant andre har alle fire barna til Solveig og Øystein bore den. Ein kunne ikkje tru at den var så gammal, fin og kvit som den var.  




Klokka er no 18.40, temperaturen er + 15 grader, det er overskya og litt regn.
Eg kom nettopp heim frå dåpsfest på Hareid, Karina, mor til Birte, henta meg og køyrde meg heim att.
Det vart ein kjekk dag med mykje prat, mykje folk og mykje mat.
Vi møtte opp i kyrkja til klokka 13, det var berre dåpsgjestane som var der, men det vart både song og anna, men ikkje preike. Det vart tatt mange bilde og sikker mange betre enn mine.
Håkon bar sjølv guten sin til dåpen, begge brørne var fadrar, Audun i full krigsuniform(militærpoliti), dei kvinnelege fadrane var Birte og ei av kusinene hennar.
Etter at vi hadde vore i kyrkja var vi heime hos Solveig og Øystein, der fekk vi kjøttsuppe med ein kaffikopp etterpå. Litt seinare vart det meir kaffi og mange gode kaker. Litt spesielt var det vel at 3 oldeforeldre, inklusive meg, var med på festen. Alle fire besteforeldra var der + diverse andre. Dåpsbarnet oppførte seg fint, han fekk mat og han sov innimellom.
Takk til Solveig og Øystein som stilte opp enda ein gong og laga til familieselskap. Dei har heldigvis god plass i huset sitt.





Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...