torsdag, juli 16, 2020

Dagbok 2020: 16.juli


Klokka er no 17.20, temperaturen ute er + 24 grader, det har vore ein god del sol, og varmt, men no har det skya over.
I dag har eg ikkje gjort noko nyttig verken ute eller inne, så eg har vel helst hatt ein fridag. Vi var på trening 11-12, etterpå var vi på ALTI. Eg skulle mellom anna få nytt batteri i klokka mi, men eg fekk den ikkje att med det samme, så eg nåtte komme ned att seinare. Dermed for vi heim.  Etter ei høveleg kvilestund, skulle eg ta bilen min og fare ned at åleine, men handbremsa var så godt attdregen at eg trudde eg måtte hente Even, men så prøvde eg sjølv ein gong til og då løsna den. Eg handla på Spar før eg for på ALTI.
På Bjørklund var det  kome ei ung jente i tillegg til ho som var der før. Då ho høyrde namnet mitt spurde ho om eg kjende ei som heitte Olaug Orten Trovåg, og det kunne eg ikkje nekte på. Ho hadde spelt fotball i lag med Olaug i fleire år sa ho og eg måtte helse til henne. Då må eg få vite kva du heiter, sa eg, og ho sa namnet sitt. Eg veit ikkje om eg oppfatta det rett, men no er det i alle fall heilt vekke frå hukommelsen min. Viss eg kjem på det igjen skal eg varskue. Jenta var ganske stor og kraftig og ho snakka ikkje sunnmørsdialekt- trur eg.
Då eg kom heim att åt eg middag. I dag vart det spekemat og potetsalat, og desserten plukka eg sjølv, og åt den med sukker og fløte. Eg har ganske mykje bringebær, men eg synest ikkje dei er så gode som dei skulle vere. dei treng litt sukker og fløte- med andre ord. Etterpå la eg meg på solsenga med Storytel og låg der til det skya over. Eg har diverse eg skulle ha gjort i hagen, men eg trur ikkje det blir i dag - er redd det kjem og regnar.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...