tirsdag, april 21, 2020

Dagbok 2020: 21.april


Ikkje alle er like late.


Klokka er no 17.15, temperaturen på trappa er + 20 grader C. Dagen har vore fantastisk fin, og eg synest det var på tide at vi fekk slikt vêr etter 7 månader då vi knapt har sett sola.
Eg hadde tenkt å jobbe litt ute i dag, og eg gjorde eit forsøk, men vart snart lei. Det enda med at eg la planane på hylla og bestemte meg for ein dag på altanen med lydbok.
Men før eg la med til for godt, køyrde eg ned på EIK-senteret og kjøpte kunstgjødsel, så har eg den klar i fall det kjem ei lita byge.
Så var det berre å kle av seg og legge seg på solsenga. Eg veit ikkje kor lenge eg har lege der, men det dreier seg vel om 2-3 timar. Eg skulle vel hatt dårleg samvit, men kor mange slike dagar har vi i året?
Eg har ikkje gått trimtur ein gong,  det kan KANSKJE bli løpet av kvelden - men eg tviler. Energien min minkar tilsvarande med at temperaturen stig. Det var vel akkurat på denne tid i fjor at vi fekk så fint vêr og tidleg vår med blomstring av frukttre. I mai fekk vi nytt snøfall.
Eigentleg skulle eg gjort ferdig potetåkeren, men eg har ikkje nok settepoteter.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...