tirsdag, april 21, 2020

Bok nr. 23- 2020

I et hus i Alvdal

eldstesønnens historie

E-bok
Bokmål

I boken I et hus i Alvdal forteller Kevin for første gang åpent og ærlig hva som gikk så fryktelig galt hjemme hos mamma, og hvilke konsekvenser det har hatt for ham å vokse opp i et hjem preget av rus og omsorgssvikt. Han er eldste sønnen til Alvdal-kvinnen som ble dømt for overgrep mot sine egne barn - Norges første kvinne dømt til forvaring for seksuelle overgrep.
Kevin deler modig sin historie. Hans forhold til sin mor gir leseren en forståelse for den sterke lojaliteten barn har til sine foreldre - og hvordan de etter beste evne forsøker å ta ansvar når en av disse mister grepet om sitt liv.
...........…………………………………………………………………….
Eg las for ei stund sidan om denne saka. Då var det eldstejenta sine opplevingar som var i fokus. No får vi høyre korleis opplevingane var for den eldste broren. Kanskje litt rart å bli så opphengt i ei historie at ein les to bøker. Ein av grunnane er at opplesaren er god -og at det er enkelt å følgje med. Og grufullt nok er det ei sann historie. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...