søndag, oktober 27, 2019

Dagbok 2019: 27.oktober

Klokka er no ca. 17.00, temperaturen er + 4 grader, og snøen har kome langt nedetter fjellsidene. Vêret skiftar mykje frå dag til dag. I dag vart det ikkje tur på Fonnvernet, men det blir det kanskje i morgon? 
Tilhengeren som stod parkert ovafor garasjen min, forsvann i går kveld, og i dag vart det dekkskift i garasjen. Det var Erik sin bil som fekk vinterdekka på. han spurde m å få sette bilen inn i garasjen mens han skifta og det fekk han sjølvsagt lov til. Han hjelpte til å flytta unna diverse rot.
Eg shina kjøkkenet på føremiddagen, elles har eg ikkje gjort så mykje. Men eg laga meg "middag". Etter middag kom Marit ned og eg fekk høyre nytt frå Spania, der ho har vore på tur med seniordansarane. Dei hadde hatt det fint, heldigvis, men eg er glad for at ho er heime att.
Ragnhild ringde mens Marit var her, så eg ringde opp att til henne når eg vart åleine. Eg ringde og prata med henne i den nye mobilen, og det funka bra. Viss det blir bra vêr i morgon skal vi kanskje gå tur på Fonnvernet i lag. Ho har lyst til det. Eg er sjeleglad at eg greier å gå, det var til og med nokon som bemerka i går at eg gjekk så lett. Ja, gjev det må vare ! I dag også har eg høyrt lydbok på mobilen og det funkar fint når eg er blitt vant til det. Dagane går berre altfor fort.
I går kveld fekk eg vere oppe til halv tre, og dermed sov eg godt då eg la meg. Stod ikkje opp før klokka 9  i dag, og då meiner eg ikkje sommartid, men normaltid. Eg trur eg må begynne å vere lenger oppe om kveldane for å få sove om natta. Til vanleg prøver eg å komme meg til sengs før kl.1.00.
No skal eg lese litt meir i boka mi, før eg set i gang fjernsynet.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...