lørdag, oktober 26, 2019

Dagbok 2019: 26.oktober.


Klokka er no ca. 17.35., temperaturen er + 8 grader og vi fekk ein dag som vart mykje finare enn forventa. Store delar av dagen har vi hatt sol, litt melis på fjelltoppane, men ikkje så veldig kaldt. Eg var ikkje budd på ein så fin dag. Hadde eg visst det skulle bli slik hadde eg kanskje  prioritert litt hagearbeid. Her var mange bilar og tilhengerar på tunet og i vegen, så eg tenkte eg kunne vente litt med å køyre ut. Eg måtte nemleg på butikk i dag, for det var tomt for kaffifilter, og det går ikkje an.
Eg pusla no på litt inne først på dagen, vatna blomster, las bok, rydda litt etc.
Då det leid på dag fekk eg vaska håret og kledd meg om. Ville først på gravplassen og så skulle eg handle på Kiwi etterpå. Eg bytta batteri i lysa på grava, stort meir kunne eg ikkje gjere. Lyngen får stå til det blir aktuelt med mosekrans.
Då fann eg ut at eg ville ta ein tur ned på Spar og handle der. Då fann eg både det eine og det andre som eg trong, og eg var på veg til kassa då eg lurte på kva eg  eigentleg skulle ha. Så eg fekk med meg filterposane til slutt.
Då eg kom heim måtte eg ha meg mat, og i dag vart det salat med skinke og ost, ferdig pakka, berre å opne.
Slik ser Fonnvernet ut frå Turvegen

Det har vore lite trim denne veka, så i dag vart det trim på Fonnvernet igjen. Før eg kom meg opp hadde eg møtt to "Eida-jenter". Eg trefte fleire kjende, somme to gonger fordi vi gjekk kvar vår veg.
Det er sosialt på muren!




Det kan hende somme lurer på kvifor det står ein tilhengar ovafor garasjen vår. Det er fordi foreldra til Erik , som bur i kjellaren min, har vore og henta diverse møblar som han hadde ståande i Volda (?) Dei reiser vel att i løpet av helga, så tilhengaren blir ikkje ståande.
 GRATULERER MED DAGEN, RASMUS!
I dag fyller Rasmus 55 år. Eg har ikkje vore i Kongsberg sidan 50-årsdagen hans, det har vore noko i vegen heile tida. No er eg for så vidt frisk og eg har ikkje store problem med føtene, men så eg det armane som er trøblete, og mest vondt er det om natta og elles når eg er i ro. Då har ein det best heime.
I kveld gler eg meg til Stjernekamp, og eg reknar med at favoritten min, Bilal, blir vinnaren til slutt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...