fredag, oktober 25, 2019

Dagbok 2019: 25.oktober

Klokka er no ca.21. Temperaturen ute er+ 5 grader, det har regna litt i dag, og i fjella har det kome litt nysnø. Så det var heilt perfekt at eg fekk på vinterhjula i går nå Svein kunne få jobbe i relativt godt vêr.
I dag vaska eg bad og kjøkken tidleg på dag, og så var eg så syndig at eg sette meg til å høyre bok på Storytel mens eg la kabal på data. Viss eg prøver å høyre bøker utan å styre med noko, dett eg ut-eller sovnar. I dag fekk eg altså lese den første boka i trilogien til Saabye Kristensen. Den andre ligg også på Storytel og eg har så vidt begynt på den.
Utpå ettermiddagen ringde Solveig og sa ho ville komme ein tur innover, og ho kom ca 17.15 som ho hadde sagt. Vi var ein tur på ALTI der ho kjøpte seg ei bukse på Femina, som vanleg. Eg kjøpte ingen ting der. Vi drakk kaffi og åt kake i kafeen. Så var vi ein tur på Clas og på Europris. 
Sidan det nærma seg stengetid kjøpte vi brød på tilbod. Vi kjøpte fire brød kvar.
Då vi kam heim vart vi sittande å prate ei stund før Solveig reiste ut att.
Eg sette meg til å sjå TV etter kvart, men så kom eg brått på brøda eg hadde kjøpt. Kunne ikkje hugse at eg hadde båre dei inn. Sjekka i gangen, og der var ingen ting-i det samme ringde telefonen. Det var Solveig- "Eg har brøda dine her", sa ho. Ja,ja, eg har brød nok, og ho blir sikker av med dei. 
Finn sikkert på eit kvart kjekt i morgon også. No er det lenge sidan eg gjekk tur- trur ikkje eg har gått sidan sundag.
I dag fylle bror min, Svein Arne 78 år- og eg får gratulere han her også. Håper han har hatt ein fin dag. Og så vil eg ønske alle som er innom her ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...