torsdag, oktober 24, 2019

Dagbok 2019: 24. oktober



Når lauvet fell av trea, ser vi fjorden.

No er klokka snart halv seks, temperaturen ute er +13 grader, det har vore mest opplett i dag, litt vind, men ikkje kaldt.
Bodil hadde time hos optikaren kl 10.45, og det tok si tid, så dei kom ikkje hit før klokka var over 12.
Svein begynte å jobbe med bilen etter ein liten kaffikopp, og Bodil og eg fekk snakka om mangt og mykje mens han heldt på. Han smurde felgane inn med noko som skal fjerne rust, så kan eg lakke dei sjølv om eg vil. 
Etter arbeidsøkta vart det middag. Nokså prosaisk med kjøttkaker og tradisjonelt tilbehør. Hadde ferdige kjøttkaker i frysaren så det vart lettvint for meg. Til dessert hadde vi eplekake med krem + kaffi. Det er kjekt å ha nokon å lage mat til av og til.
No er vi i slutten av oktober, så det kan bli både snø og is for den del, men eg håper på mest muleg berre vegar. Men eg er veldig glad for at Svein kunne fikse dette for meg. No er det snart kveld igjen, dagane renn av garde. Lollo, katten til Marit kjem rett som det er på besøk til meg når den er heime åleine, men inn vil ho ikkje. Eg ser fram til at Marit skal komme heim denne helga, eg saknar henne når ho er vekke, men dei to vekene har gått fort.
I morgon har bror min, Svein, fødselsdag, då blir har 78 år. Han er ca 1,5 år yngre enn eg, så då vi begge var små var vi "nesten tvillingar".
Dagen etterpå er det Rasmus som fyller år. Han har visst tenkt å feire for han ville ha oppskrift på "Tropisk aroma."
Når eg ikkje gjer noko anna nyttig høyrer eg på Storytel og strikkar. (Kan ikkje strikke mykje, men litt går bra.)

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...