fredag, oktober 11, 2019

Dagbok 2019: 11.oktober

Klokka er 17.05, temperaturen er + 10 grader. Det er opplett ute, og på føremiddagen var det sol. Sidan eg tok fredagsvasken i går, har eg hatt kjensle av laurdag i heile dag, særleg sidan Marit og eg for på rakedis på føremiddagen.
Sudokuen i Møre-Nytt fann eg på data og løyste i går, men så var der også kryssord i avisa, som eg løyste til frokosten i dag, etter at eg hadde lese avisa. 
Måtte dusje og vaske håret før Marit og eg for til Vik. I dag hadde vi planlagt å ete lunsj med utlendingane. Det kosta 50 kr men det var lov å betale meir. Det ar visstnok syrisk mat vi fekk i dag. Det var eit kyllingspyd som dei hadde steikt på bålpanner ute og så var det ris og grønsaker. Det var ikkje så veldig spennande, ikkje verken sterkt eller krydra. Ein kopp kaffi og ei stykke med Austefjord-kake høyrde med. Dei selde lodd, og etter kvart vart prisen sett ned til 2 kr loddet. Dermed vart vi sittande med 25 tombolalodd kvar, som skulle rullast ut. Det var nr. på alle, men ikkje alle nummer gav gevinst. Eg vann ein ting, Marit vann 4.Der var heilt fullt av folk i inngangspartiet på Ørstahallen. Eg har ikkje vore der før.
Vi hadde tenkt oss ein tur på gravene og sette opp lys, men sidan det var gravferd i dag måtte vi vente med det. Klokka 16 tok vi tur nummer to. Mellom turane fekk eg stroke litt klede, og kladda ei forteljing om Norge-på spansk. Ja, det blir no for det meste Google Translate, men ein lærer no av det. Sist skreiv vi ein epistel om oss sjølve, og alle måtte lese opp, så får ein den treninga.
I går handla eg på Spar og på 10krones-tilbod, fann eg ei halv kryddersild, vakuumpakka, den har eg tenkt å kose meg med til middag no i kveld. Eg skal til og med koke poteter til. 
Eg har ingen planar for helga, men eg skal køyre Marit på bussen i morgon ca.14.30, då reiser ho til Spania og blir vekke i to veker.
Eg skulle ha saga meg litt opptenningsved, det vart så gråkaldt i dag. Så då har eg jobb mens potetene kokar.
Ønsker alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...