lørdag, oktober 12, 2019

Dagbok 2019: 12.oktober


Klokka er no 17.50, temperaturen er + 8 grader C og det er grått og vått. Eg synest ikkje dette vêret er så populært, men det er lite eg kan gjere med det. På føremiddagen var det litt sol, såpass eg fekk lada batteria og fekk litt energi. I dag var eg litt flink. Eg hadde kjøpt kjøttdeig i går, og i staden for å fryse den ned, laga eg kjøttkaker av den i dag. Laga også bruning, så no er det lite som skal til før eg kan servere middag til eventuelle gjestar. 
Etter at eg hadde rydda kjøkkenet og fått på oppvaskmaskina, reinskreiv eg den spanske "stilen" min.
Klokka 14.30 køyrde eg Marit ned på busstasjonen, der ho skulle ta bussen til Vigra og fly vidare til Spania. Ungefolket i familien var på tur, elles hadde dei kjørt. Lollo, katten til Marit, er rar, så snart Marit er vekke, flyttar ho ned til meg. Inn vil ho ikkje, men ho et maten eg gir henne på mi trapp.
Etter at eg hadde sett av Marit tok eg ein liten tur på ALTI , hadde eit par små ærend, og tok ein runde for å sjå meg om. Eg har aldri lyst å "shoppe" åleine, så eg stoppa ikkje lenge. Då eg kom heim att åt eg litt, før eg sette meg til å høyre bok på Storytel. Eg trur ikkje eg fekk med meg alt, for eg sovna litt innimellom, sov dårleg sist natt av ein eller annan grunn.
Eg såg mykje TV i går kveld og det blir vel ikkje mindre i kveld. Eg er sjølvsagt mest spent på Stjernekamp; eg stemmer ikkje, men heiar på Bilal- og Kim. "Skal vi danse" tek eg opp og ser etterpå eller i morgon. For morgondagen har eg ingen planar, men blir det fint vêr kan eg gå tur-for eksempel. Fekk melding om at vi skal ha styremøte i pensjonistlaget på Bakk-Ola onsdag-etter spansktimane. Og tysdag blir det treing som vanleg, sjølv om Marit ikkje blir her.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...