torsdag, oktober 10, 2019

Dagbok 2019: 10. oktober.


I kveld fyrer eg med plommetre.

Klokka er no17.50, temperaturen ute er + 10 grader. Det har regna i heile dag, meir og mindre, men det er ikkje så kaldt som det var, snøen smeltar på fjelltoppane. Og det er no bra. Vekene flyg av garde, tida går fortare til eldre ein blir, ser det ut som.
I dag har eg endeleg fått "gjort" litt. Eg tok like godt fredagsvasken ein dag for tidleg, bytta på senga, vaska soverom, bad og kjøkken. Fleire golv har eg ikkje å vaske, resten må eg støvsuge og det gjorde eg før i veka. Så er det klesvask, den gjer seg sjølv heilt til den er klar for bretting.
Eg har sjølvsagt sete her ved datamaskina ei stund i dag og, må øve litt på spansken. Mi held no på med eit program som heiter "Mi vida Loca"-det ligg på You Tube.
Hadde meg ei kvilestund med Storytel før Marit og eg var på handletur klokka 16.30. I dag handla vi på Spar, så no har eg bunkra opp litt. 
I morgon har Marit og eg tenkt å ete lunsj i den nye Ørstahallen. Eg veit ikkje kor ofte det er, men kanskje ein gong for månaden er det utlendingar som lagar mat frå heimlanda sine og sel til dei som vil smake. Det har vore på Kaihuset før, Marit har vore der, men ikkje eg. Eg las i avisa at denne gongen vart det visst mykje syrisk mat. Eg er så nysgjerrig på mat, eg likar å smake nye ting, og eg er veldig glad i mat. Trur knapt eg har smakt noko eg ikkje har likt. Men for all del, eg likar ikkje alt like godt.
Sjølv om eg er glad i mat, så er eg ikkje så veldig glad i å lage mat, i alle fall ikkje når det er berre til meg sjølv.
Armane mine er heldigvis betre no, men ikkje så bra at eg kan styre på med alt eg vil. Eg har mykje som skulle ha vore gjort før vinteren. Då tenkjer eg mest på hagearbeid. Men det blir vel ei råd.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...