onsdag, oktober 09, 2019

Dagbok 2019: 9.oktober.

Klokka er 17.30, temperaturen er +12  grader C og det held på å bli veldig fint ute, eg vurderer å gå ein tur - kanskje?
I dag vakna eg av at eg hadde vondt i armen igjen, og det lenge før eg skulle stå opp. Men då eg stod opp kom eg meg relativt fort. Det vart ikkje "gjort" noko før eg tok turen til Bakk-Ola og spanskundervisninga. Eg for rett heim etterpå, men gjorde ikkje noko fornuftig då heller. Etter ei stund kom Margrete som hadde vore på besøk hos ei venninne, og vi sat berre og prata heilt til ho måtte fare. Og slik gjekk denne dagen, men det er vel haustferie for pensjonistar også? Kanskje?
Eg lurer på om eg skal køyre ein tur på butikken, eller om eg skal gå ein tur eller eventuelt berre slappe enda meir av? Eg hadde begynt å tenke på vinterdekk , men no forsvann det meste av snøen i gjella og det er mykje mildare. Eg håper inderleg at det er ei stund før vi får vinter.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...