fredag, september 20, 2019

Dagbok 2019: 20.september

Klokka er 18.30, temperaturen ute er + 12 grader C, no er det opplett, og eg ser at finevêret vi skal få i morgon er på veg.
Det har vore ein litt rotete dag i dag av ymse grunnar. Eg sov dårleg sist natt og verkte i armane etc.  Eg stod tidleg opp for eg skulle eit ærend ned på legesenteret tidleg på dag. Mens eg sat på venterommet fekk eg ein telefon. Det var røyrleggaren som skulle kople til oppvaskmaskina i sokkelleilegheita. Dei som bur der er vekke, men eg hadde lova å låse inn karen når han kom. Eg sa berre at eg er heime at om ein time. og det var eg- og før den tid. Eg var ned og viste han til rette, og så fekk han arbeidsro.
Eg begynte på helga-sudokuen i går og heldt fram med den men røyrleggaren jobba. Då har var ferdig for Marit og eg til Vik, vil skulle blant anna på apoteket. Eg hadde ærend på Clas med det samme og på -nille.
Mat handla vi på Kiwi i dag, og der serverte dei marsipankake og kaffi til dei som ville ha- og det ville vi. Vi kjøpte lodd med nokre sanitetskvinner som sat der-damer vi kjende.
Då eg kom heim fekk eg melding frå Einar om at han ville komme på besøk, og det var no kjekt. Eg laga ei vaffelrøre og slappa godt av med avisa før eg begynte å steike.
Einar hadde eit anna ærend også, han skulle på fotballkamp og sjå Hareid spele mot Ørsta.
No er eg heime åleine, men har planar om å sette på TV og sjå kva som skjer i verda.
Ønsker alle ei GOD HELG !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...