lørdag, september 21, 2019

Dagbok 2019: 21.september.

Klokka er no 18.40 og det er snart på tide å benke seg framfor TV-en. Ute er det strålande ver, sol frå klår himmel og + 18 grader. Det har vore fint i heile dag, eg var oppe før sola rakk ned til oss, og såg at ho skein på Melle.
Eg gjekk ut og jobba litt på føremiddagen. Eg frakta kubbane frå plommetreet opp i garasjen, starta vedkløyvaren og kløyvde dei kubbane som var korte nok. Somme var så lange at dei gjekk ikkje inn i kløyvaren, det vart litt opprydding under altanen i garasjen og i tilbygget, men eg er langt frå ferdig. Eg plukka opp alle dei rotne plommene som låg på marka og fekk dei ned i komposten. Eg vart både sveitt og sliten til slutt, er visst ikkje heilt i form. I alle fall gjekk eg inn , dusja og hadde på meg reine klede, og la meg på sofaen , der eg sovna ei lita stund. 
Margrete sende melding om at ho og "ungane" var på ALTI Ørsta, og ville komme opp ein tur. Vi drakk kaffi, åt kaker og is og prata ei stund før dei måtte heim att. Då rydda eg litt og gjekk opp på platten til Marit og sat der ei stund. Der er så fint å sitte om kveldane.
No er eg veldig spent på "Stjernekamp" i kveld, det er så ange flinke med i år. "Skal vi danse?" på TV 2, tek eg opp og ser seinare, så slepp eg reklamepausar.
Blir det like fint vêr i morgon skal eg vere ute maksimalt, og det kan hende eg gjer litt stille hagearbeid- som å luke t.d.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.april

Alt av bilde som eg hadde på PC en er borte vekk, men eg er ikkje heil hjelpelaus, for bildet av blomstane frå i fjor låg ein annan stad på ...