torsdag, september 19, 2019

Dagbok 2019: 19.september

Klokka er no 17.17, og temperaturen på trappa er + 9 grader C. Det regnar i dag også, men eg ser fram mot sommaren som skal kome på laurdag. Då blir det liv!
I dag har eg vore heime heile dagen, mest fordi eg venta på ei telefonoppringing.
Men eg fekk i alle fall bytta på senga mi og vaska alle golva som eg brukar å vaske. Støvsuging har eg ikkje begynt på enno, må no ha litt å gjere i morgon også.
Eg har jobba litt med spansk- leksa i dag, eg merkar godt at eg ikkje lærer så fort lenger, eller om eg lærer fort, så fer det ut att i samme farten. Det gjer ingen ting. Eg skal ikkje opp til eksamen.
Elles har eg lese litt, men eg må visst ha meg litt meir garn så eg kan strikke litt lestar etc. Det er betre for armen min å strikke LITT enn å sitte heilt stille.
Eg gler meg til betre vêr så eg får rydde litt ute,; plukke opp eple og rake vekk rotne plommer. Og så må eg plukke svartsurbæra mine, eg et litt av dei kvar dag, sjølv om dei ikkje er så gode. Dei er fulle av C-vitamin.
I dag får eg ikkje til å ta bilde med mobilen min. Eg har knipsa og knipsa, men det vart berre eitt bilde. Det må vere noko eg ikkje kan. Elles er eg veldig fornøgd med å ha fått tilbake PC-en, eg sit betre, likar tastaturet betre og er kopla til printer og høgtalarar. Men det er godt å ha laptopen i bakhand.
Eg hadde nokre fuglefrø i ei spann på altanen. Trur de ikkje at skjora hadde fått av loket og hakka hol i ein pose og forsynt seg. Heile altane var full av frø, så eg måtte spyle litt. Eg må sjå til å få tørka frøa som er att, så dei ikkje myglar. Her er veldig lite småfuglar, ser nesten ingen. Men her ein dag såg eg ein diger flokk som spreidde seg over heile himmelen. Kanskje det var flyttfuglar som samla seg? Eg fekk ikkje sjå kva slags fuglar det var, dei var for langt borte. Håkon hadde kanskje kjent dei på flygestilen; den var veldig flaksande.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...