lørdag, august 17, 2019

Dagbok 2019: 17.august


Klokka er no 17.50.temperaturen på trappa steig til + 21 grader då regnbyga tok slutt og sola kom fram. No ser det ut til at vi får ein fin kveld.
Dagen har gått fort. Eg vakna som vanleg tidleg, men stod ikkje opp med det same. Då eg først var oppe, åt eg frokost etc. og så køyrde eg ned på Kiwi og handla. Sidan Solveig og Øystein skulle komme, og eg ikkje hadde handla i går, måtte eg ha litt ekstra i huset. I eit lyst øyeblikk fann eg ut kva eg skulle servere i dag. 
Øystein kom for å male dei høgste partia på huset, Solveig vart med for å støtte stigen, og for å hjelpe meg med mobilen. Den nye mobilen er no komen i bruk, men eg har ikkje fått lagt til alle kontaktene mine enno. Den første som ringde meg på nyetelefonen var Eli som opplyste om at vi skulle ha styremøte i pensjonistlaget på mandag. Så no er det slutt på ferien.
Øystein fekk låne stigar med to naboar, den eg eig vart for kort. No er det berre nedste delen av veggen mot Urke som står att+ litt av rekkverket. LITT kan eg vel klare sjølv, men den høgre armen er ikkje heilt god.
Solveig og eg rusla litt i hagen, og fann oss litt plommer  før vi sette oss til med telefonen. Eg ser at eg har mykje å lære, så eg får ta det over tid. Meininga var at eg skulle bruke den gamle DORO-en til å ha med meg i lomma slik eg plar. Men SIM-kortet virkar framleis ikkje. Eg har samme telefonnummeret som før. 48048946. Etter kvart har eg tenkt å kutte ut fasttelefonen.Det blei nokså mykje arbeid på Øystein i dag, det er ikkje berre å male, men stigar skal flyttast og sikrast. Solveig stod stundevis på nedste trinnet og støtta opp.
Det blei no til slutt vi fekk tid å ete, og Øystein fekk ein av livrettane sine: Rømmegraut, som eg hadde kokt før dei kom. Vi hadde diverse spekemat ved sidan av. Eg kjenner at eg ikkje kjem til å bli svolten så fort.
Takk til Solveig og Øystein for all god hjelp.
Eg ser at Margrete har stått på stand i dag, for Volda arbeidarparti. Eg skulkar unna alt arbeid i mitt parti, men dei reknar vel ikkje så mykje på det sidan eg står nest sist på lista. Eg har fått mange fine bilde frå aktiviteten i Vik i dag. Så vil eg ønske alle som er innom bloggen min ei fortsatt god helg.

SV-stand med fin bakgrunn.

Bente og Magnar-begge på val.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...