fredag, august 16, 2019

Dagbok 2019: 16.august



Dette er ikkje Lollo, men ein annan av nabokattane. Han liknar på ein leopard. Eg hadde gitt Lollo ein leverposteiboks, men ho hadde ikkje ete alt.

Klokka er 18.00, temperaturen er + 19 grader C. Eg ropte på Lollo i går, og fleire gonger i dag, men først no kom ho og fekk mat på trappa mi.
I går kveld vart det til at eg klipte plenane opp mot vegen, og begynte så vidt på Skråninga. Seinare på kveld då eg skulle sjekke temperaturen ute, før eg la meg, oppdaga eg at det hadde silregna !
 Det var ikkje heilt tørt i graset då eg starta klippinga i dag. Men eg blei no ferdig til slutt og fekk spylt klipparen før eg tok helg. Eg hadde eigentleg tenkt å vaske golv først, men så kom eg på at det var dumt, for så kom eg inn att skiten og fæl full av gras. Vaskinga vartutsett. Då eg kom inn att til slutt var eg veldig svolten,  fann ut at eg ville ha middag. Eg kokte poteter og steikte pølse, så det var ikkje måte på. 
Etter at eg hadde ete vart eg så døsig at måtte slappe av i godstolen, før eg manna meg opp til å koke kaffi. Attåt kaffien fann eg fram boka eg les på, så alt tok si tid. Då eg endeleg kom så langt at eg gjekk inn på data, såg eg at Øystein ville komme og male i morgon -og  Solveig skulle vere med.
Det var litt overraskande-men sjølvsagt bra. Eg har ikkje vaska, eg har ikkje bytta om og eg har ikkje vore på butikken. Eg trur det kan utsettast til i morgon. ….? Butikkane er opne både tidleg og seint.
Eg skal sjekke om naboen har stigar til låns.
Eg et plommer frå trea mine så snart dei er aldri så lite modne, så slepp eg kanskje at greinene brotnar.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...