torsdag, august 15, 2019

Dagbok 2019: 15.august

Klokka er 18.15. Temperaturen er + 21 grader og vi har hatt ein nydeleg dag med sol frå nesten klår himmel. Og eg har hatt ein fin dag på alle mulege måtar.
Sidan Linda og faren skulle komme, tok eg ut den elektriske klipparen og klipte på og rundt "steinvegen" + resten av den halva av plenen. Skal eg klippe heile plenen må eg ha to lange leidningar og det blir litt travel. Andre halvparten tok eg med bensinklipparen litt seinare. Naboane var ute og plukka rips, så vi var litt sosiale langsmed.
Marit U kom ein tur for å få att nøklane sine, eg har vatna blomster og tatt inn post mens dei var på Island. Vi sat ei stund på altanen, og eg fekk høyre om reisa.
Linda og faren kom ca 14.30. Dei bar inn møblar og stabla vedsekker under altanen. Vi diskuterte korleis vi skulle gjere det med oppvaskmaskina, for faren hadde ein Toyota i dag, og han måtte legge ned seta for å kunne ha oppvaskmaskina inn i bilen. Enden på visa vart at han og eg for på EL-kjøp Ørsta og kjøpte maskin. Han skulle vere den sakkyndige, og eg betalte. Han meinte vi skulle ta den billegaste og det gjorde vi. No er maskina komen i hus, men så er det monteringa. Eg reknar med at Helge tek det elektriske, men så må eg finne ein rørleggar.  Dei hadde eit tilbod på butikken om montering etc., men faren meinte det var altfor dyrt. (Han har vore selgar på El-kjøp). Dei er nede enno, men Linda skal vere med tilbake til Oppdal i kveld, så kjem ho att over helga - for godt. 
Innimellom alt styret har eg fått tid til eit spanskkurs og til å lese i ei bok.
Tysdag førstkomande har eg fått time hos frisøren min kl. 14. Same dagen skal eg på trening kl.10.Så det passar bra.
Det var så godt med ein finevêrsdag no. Få smake litt på sommaren igjen.
I dag fekk eg til å ringe frå fasttelefonen til mobilen min-det har eg ikkje fått til før. Men så er det DORO-en som ikkje har brukbart SIM-kort, då. 
Marit er på hytta med Kjartan, og eg skal passe Lollo. Eg har ein liten godbit på lur som ho skal få.Eg får gå og rope på henne. Lolloooooo !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...