søndag, august 18, 2019

Bok nr.23 - 2019: La meg ikke huske

Om La meg ikke huske


KLIMAFORSKER NINA BERGER, 41 år, våkner på Ullevål sykehus med hukommelsestap etter en kollisjon. Når hun kommer hjem, finner hun leiligheten endevendt, men ingenting er stjålet. Tre menn blir bedøvet, kidnappet og våkner opp innestengt i en kjeller. Christian Falchner og Georg Moen er finanstopper, Bjørn Gran er sjef for oljeselskapet Noroil. Vil Nina få hukommelsen tilbake slik at hun kan stå opp mot det som truer henne? Vil de tre mennene i kjelleren bli reddet? LA MEG IKKE HUSKE er en thriller med høyt spenningsnivå, en sterk kvinne og en truet maktelite. Denne thrilleren vil overraske deg.
Kriminelt bra debut 
……………………………………………………………………………..
Det blir til at eg les ein del no når eg ikkje får strikke. Og sidan eg har mange papirbøker på lager, har eg litt å velje mellom. Denne boka er på 320 relativt tettskrivne sider, men eg har ikkje brukt så lang tid på den. Det kjem av at boka er lettlesen og rimeleg spennande. Mot slutten tykte eg det drog ut, men sjølve slutten vart forrykande. Heile boka er litt "eventyrleg", men den er godt skriven. I mange bøker, særleg krimromanar får eg ofte problem med å halde styr på personane. Det problemet hadde eg ikkje her.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...