søndag, juni 09, 2019

Dagbok 2019: 9.juni. 1.pinsedag


Det er mange masker på pinnen. Etter fleire fellingar sit eg att med 361 masker. No skal eg begynne på det store mønsteret-hittil har det vore enkelt.

Klokka er 19.30, temperaturen er + 12 grader, og vi har hatt ei kraftig regnbyge. Før regnet kom hadde vi sol ei stund.
Eg for min del har ikkje vore lenger enn ut på trappa. Eg sov godt sist natt, og etter frokost fekk eg løyst sudokuen eg ikkje fekk has på i går. Eg hadde tenkt å gjere både det eine og det andre i dag, men vart hekta på strikketøyet. Når eg begynner på mønsterborden er det så spennande å sjå korleis det blir at eg har vanskeleg for å slite meg laus.
I dag fann eg ein rest av brennsnut i frysaren, så det vart middag
Etter at eg hadde ete vart eg så trøtt at eg la meg på sofaen og sovna eit par minutt. Det vart ei lita pause i strikkinga fordi eg måtte til å rekne og kalkulere - noko som går ut over tolmodet mitt-eg vil at alt skal skje i full fart. Men når eg tok ein pause i strikkinga fekk eg sett ferdig eit opptak som låg på TV-en.
Det har altså vore ein sløv dag her i huset, men eg har vore med på nokså mykje i det siste, så det var heilt greitt. Veit ikkje om det blir strikka meir i kveld, men det kan hende eg tel maskene og førebur meir strikking i morgon, eller så kan eg sjå TV eller lese ei bok. Eg kjeder meg aldri og har mykje som skulle ha vore gjort om eg kjem på tanken.
Etter regnbyga vart det litt kjølegare ute, det likar eg ikkje. Sol eller regn er heilt OK berre det er godt og varmt i lufta.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...