fredag, juni 14, 2019

Dagbok 2019: 14.juni

Klokka er no 18.10, temperaturen er + 25 grader C og det held på å skye over. Då eg såg ut glaset klokka 6 i dag, skein sola frå klår himmel, likevel la eg meg att og sov til halv 9. Vêret var framleis like fint då. 
Eg har ikkje gjort så mykje til gagns denne veka, så i dag måtte eg ta i eit tak. Eg bytta på senga,vaska golva, sette på klesvask og klipte plenen opp mot gata. Så reinska eg litt ugras og vatna der det var behov. Då var eg låk i ryggen og måtte ha ein pause. Det vart mat, soling på altanen og så var eg klar for å klippe plenen rundt huset. No er den jobben gjort, så eg kan ta fri. I løpet av kvelden kjem eg truleg til å strikke ferdig kofta mi, eg blei litt forseinka fordi eg måtte rekke opp ein del. Men kan ikkje seie at eg treng den akkurat no.
Elles har det ikkje hendt så mykje i dag. Leigebuaren min har vore på avslutning på høgskulen i dag. Mor hennar er her også. Dei reiser i morgon, for den nyutdanna skal begynne i jobb på mandag. Eg har snakka med dei to, men andre har eg ikkje treft i dag.
Eg har nesten ikkje sett TV siste dagane, der har visst vore berre sport, men i kveld kan det vel bli noko anna, vel? Eg ser sjeldan i programmet-litt spenning må ein ha.
Eg må vel sjekke programmet til "Dei nynorske festspela" også for å sjå om det er noko eg vil få med meg. Det er meldt fint vêr i morgon også-det er om laurdagen dei plar ha frokost i gågata-men eg har aldri vore der.
No skyar det over meir og meir, så eg må rydde vekk klede frå altanen.
Ønsker alle ei god helg !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...