tirsdag, mai 28, 2019

Dagbok 2019: 28.mai

Klokka er 17.10, temperaturen ute er + 12 grader, akkurat no skin sola, en det er kald vind. Eg lengtar etter varme. Både i går og i dag kveikte eg i omnen fordi eg fraus.
Sist natt hadde eg ei verkenatt igjen, og sov ikkje etter klokka 5, men når eg står opp og begynner å gå rundt, så blir eg mykje betre
Tysdag er treningsdag, så i dag var Marit og eg på trening frå 10-11.Eg klarer heilt fint å gjere øvingane som eg har fått -og kjenner ikkje noko vondt etterpå heller.
Mellomrommet mellom trening og frisør (11-14) vart brukt til strikking, TV og spansk. Og så åt eg litt. Var ikkje opplagt til å gjere noko arbeid.
Det var kjekt å kunne ta bilen og køyre fram til den "gamle" frisørdama mi. Eg har no prøvd mange andre i seinare tid, med vekslande hell. Eg har vore kunde hos Åse sidan lenge før eg vart pensjonist-sikkert over 20 år.
Eg har i grunnen lyst å gå ut å gjere noko hagearbeid, men då må eg byte om og så er det kaldt osb. Trur eg ventar til i morgon.
Skulle så absolutt vore fram på EIK-senteret på Mosflata og kjøpt kalksalpeter. Naboen gjødsla før snøen kom og plenen hans er veldig fin no.
Eg har også tenkt å kjøpe diverse plantar-men det kan bli med tanken.
Eg har nokre klede som skulle vore strokne-men det blir kanskje i tanken det også ?
I morgon fyller Amanda 19 år, men eg trur ikkje det blir noko stor feiring i år. I alle fall ikkje akkurat no. I juni er det så mange som har bursdag at då plar det bli ei felles feiring som Amanda kan henge seg på, og så tek vi med Solveig som er fødd 3.juli - då skulle det bli 7 fødselsdag i ein jafs.
Eg må i alle fall ta meg ein tur rundt huset og sjå etter at alt er nokolunde i orden. Eventuelt legge ein plan.
Kl. 20.30: Det blei litt hagearbeid i form av vatning og kalking etc. Det var knusktørt i beda-endå det har regna litt kvar dag.  Så sette eg meg i garasjen og pirka ut stein på dei fire heilårsdekka mine. Det tok si tid med det første, litt mindre med det andre, og dei to siste vart fort gjort, for der var det ikkje mykje småstein. Det var Svein som påla meg denne jobben. Etterpå var eg opp til Marit og fekk nybakte rundstykke og kaffi. I morgon er det fridag-trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...