mandag, mai 27, 2019

Dagbok 2019: 27.mai

Klokka er 19.30, temperaturen er + 8 grader C, akkurat no er det opplett, men det har vore regnbyger i heile dag- og det er KALDT.
Hadde berre ein plan for dagen i dag og det var at eg skulle ein tur på Amfi. Men før eg kom så langt, hadde eg strikka ein del, høyrt lydbok, shina kjøkkenet og vaska kjøleskapet. Å vaske kjøleskap er ein jobb eg har ein tendens til å utsette, men passar på når det ikkje er så fullt.
Eg handla litt klede til meg sjølv i dag, og så stakk eg innom Bunnpris og kjøpte litt mat.
Då eg kom heim laga eg middag til meg sjølv. I dag vart det steikt laks- med poteter og grønnsaker, fordi eg hadde skrella litt for mykje på laurdag. No har eg ete skikkelig middag tre dagar på rad, men håper det blir ein overgang. Vart så mett etter middagen i dag at eg måtte ta meg ein blund i godstolen etterpå. Men først fyrte eg i omnen og stilte opp varmepumpa så det vart godt og varmt. 
Eg har så mykje eg skal gjere ute, så eg lengtar etter varme og opplett. Eg må snart komme i gang med å plante diverse no ! Ser at Margrete har planta både det eine og det andre.
Etter middagskvilda var det spanskleksjon. Og så kom Marit, ho har vore vekke i helga og på røntgen m.m. i dag så vi måtte oppdatere litt over ein kaffikopp.
I morgon skal vi på trening klokka 10, og eg skal til frisør klokka 13, så det blir ein "travel" dag.
Så mykje har det ikkje hendt i dag, så det blir eit kort innlegg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...