mandag, mai 20, 2019

Dagbok 2019: 20.mai

Klokka er 20, temperaturen er + 19 grader, høgaste temperaturen eg har lese av i dag var+25 grader C. Det er berre heilt nydelig for oss som har heilårsferie.
I dag har eg vore relativt aktiv, litt ute og litt inne. Bytta på senga og hengde ut sengetøyet var det første eg gjorde etter frokost. Seinare på dag vaska eg rommet og sidan eg hadde så godt grønsåpevatn tok eg badet og kjøkkenet også. Klesvask vart det også, og i dag hengde eg ut kleda.
På føremiddagen var eg ute i hagen og rydda litt, reinska ugras, fylte på mold i beda og vatna, blant anna. Etter at eg hadde ete "middag", som i dag var wienerpølse  i tacolefse, låg eg på altanen og sola meg ei stund.
Marit og eg hadde planlagt å fare ned på AMFI klokka 17, og det gjorde vi. Men først måtte eg dusje og vaske håret slik at eg såg litt meir sivilisert ut. Ærendet mitt var å kjøpe tablettar og å kjøpe bukse til å ha på treninga i morgon kl.10.
Eg fekk tak i det eg skulle ha, og på heimvegen var vi opp på gravplassen og vatna. Eg må opp att i morgon for lyngen eg hadde planta var ikkje fin lenger, så eg må plante noko nytt.
Elles har eg gjort avtale med Ragnhild om at vi skal fare til Volda på torsdag , då skal vi sjå om vi finn klede til meg. Vi skal fare klokka 10. Det er bra at eg er blitt morgonfugl ! Sist natt la eg meg litt før klokka 1, og vakna klokka 2 og trudde det var morgon -då klokka nærma seg 8 fekk eg endeleg stå opp.
No har eg tatt inn att sengkleda og golvteppa, så no skal eg ete og slappe av med strikketøy. Det er framleis varmt i huset; temperaturen nede i Vik var ikkje så høg som her oppe i bakkane, der nede bles det. No håper at ikkje denne sommaren tek slutt på lenge-lenge.
Eg har ikkje klipt plen på nokre dagar no-så det blir ikkje tatt bilde.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...