søndag, mai 19, 2019

Dagbok 2019: 19.mai

Klokka er 17,40, temperaturen er + 19 grader. no er det lettskya, men det har vore mykje sol i dag. Det er berre å nyte desse dagane, veit ikkje kor lenge dei varer. Eg høyrde nettopp ein flokk kråer som kraa, trur dei ropte etter regn. Faktisk er det litt tørt, det har lett for å bli det denne årstida.
I dag har eg gått her å sulla åleine. Etter frokost vart det radio og strikketøy, blant anna. 
Så var eg ute og luka litt ugras og grov ned nokre mandelpoteter ved bringebæråkeren, der eg hadde poteter i fjor. Men eg har ikkje tru på prosjektet i år. Det er alltid noko å gjere i hagen, men eg får ikkje utretta så mykje. det skal lite til før knea protesterer. Har no tenkt å plante litt, gjødsle og klippe m.m. Eg har jobba mykje i hagen dei siste åra, og forenkla veldig mykje slik at eg skal klare å halde nokolunde orden.
Til middag i dag hadde eg det samme som i går; spekemat+ jordbær med fløte. Det var billige jordbær på Spar i går.
Eg la meg ut på solsenga med lydbok, og hadde berre så vidt fått på meg litt klede då Øystein og Olaug jr. kom innom. Øystein køyrde Olaug til flyplassen , ho har fem veker att av skuleåret i Bergen før ho kjem heim .
Innimellom tek eg ei Økt på data med "Spanish With Paul" Eg har no begynt på Mini-course 10, det siste av den typen. Men der er mange andre. Kvart "kurs" går eg gjennom mange gonger. Og så startar eg på nr.1 igjen og repeterer. Det er trim for hjernen. Tysdag skal eg endeleg få begynne på trim hos fysioterapeut, og kanskje eg kan sleppe unna eller i alle fall utsette operasjon.
No blir det snart TV-tid, og eg har ein lest å strikke ferdig i kveld. Den nest siste på ei stund. Trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...