lørdag, mai 18, 2019

Dagbok 2019: 18.mai

Klokka er no 19.00, temperaturen er + 21 grader C og det er nokså overskya. Det var det også før middag, men på ettermiddagen kom sola.
Eg sov godt sist natt og heilt til klokka var nærmare 9 i dag morgon.
Etter frokost prøvde eg å sette på TV-men det var ikkje råd, eg trykte på alle knappar og sjekka alle leidningar utan å få kontakt. Gjekk så lagt at eg slo av ruteren uten at det hjelpte. Sende SOS til heile slekta på  face-book utan at det hjelpte.
Men sidan eg må flytte TV-en sende eg ei melding til min faste "elektrikar"- eg må nemlig ha lengre kabel for å nå fram til den nye plasseringa. (Det er ikkje berre-berre å kjøpe ny TV.)
Helge kom, og det første han måtte hjelpe meg med, var å få på TV-en. Det viste seg at han måtte bruke begge fjernkontrollane-verre var det ikkje.
Eg var veldig redd for at eg ikkje skulle få det i orden til Melodi Grand Prix-for det MÅ eg sjå. Eg er sjølvsagt aller mest spent på kor høgt opp Norge kan komme-eg likar songen "vår" veldig godt i år, elles likar eg Sverige og Nederland blant andre. 
Det var ikkje så mykje eg fekk gjort elles i dag, var ute ei lita stund og tok litt ugras, strikka litt og rydda litt. Kl.15.30 reiste Marit og eg til Vik; vi handla litt på AMFI, og resten på SPAR, og så fylte eg ein skvett bensin på bilen, eg er alltid redd for å gå tom.
Då eg kom heim kokte eg kaffi, så kom Marit ned og vi sat på altanen og drakk kaffi og åt is. Vi må nyte kvar einaste fine, varme dag når vi kan.  Ungefolket til Marit er på tur, så no må vi halde kvarandre med selskap. N.B: eg har gjort spanskleksa i dag også !
Ønsker alle god helg vidare.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...