onsdag, mai 15, 2019

Dagbok 2019: 15.mai

Klokka er 18.20, temperaturen ligg på + 17 grader og det er nydeleg vêr og sol ute.
Vakna tidleg i dag også, men stod ikkje opp før eg hadde sett fleire gonger på klokka og konkludert med at den stod. Det gjorde den ikkje, så i dag var eg oppe før klokka 7.
Marit skulle vere hos frisøren 10.15 så eg hadde god tid til å gjere litt oppryddingsarbeid i heimen før vi tok laus. 
Eg var spent på korleis forma vart i dag etter all klippinga i går, men eg var ikkje verre enn vanleg. Tok ein tablett til frokost og den funka bra. Etter at eg hadde sett Marit av i gågata, køyrde eg opp til legesenteret med eit brev til legen min.(Eg har avtale med henne om at eg kan skrive slike brev.) Eg forklarte korleis det er med beina mine, og spurde om eg kunne fortsette å ta dei tablettane som eg alt har tatt. På butikken seinare trefte eg ein tidlegare nabo som hadde operert eine kneet sidan sist eg såg henne. Ho var veldig positiv !
Mens Marit var hos frisøren, gjekk eg litt fram og tilbake i gata - eg parkerte på plassen i enden på gata, der er det lov å køyre. Var innom strikkebutikken og kjøpte 5-pinnar nr. 2,5. Slike har eg massevis av, men eg irriterer meg litt over at dei er så lange. Dei nye er korte. Eg strikkar no alle lester på tynne pinnar. Og jammen hadde dei Regia-garn i dag. Dei har det somme tider ,sa ho. Eg tok med eit nøste av samme sorten som eg driv og strikkar restelestar av. Då får eg i alle fall nok til å fullføre dei, pluss at eg får eit par til. Så blir kofta utsett enda ein gong. Men det er lenge til jul!
Kunne ikkje gå å trakke så lenge, så eg sette meg inn i bilen og venta. Det vart litt kjedelig ! Men eg er nokså oppfinnsom, og her låg løysinga i baksetet: Garn og pinnar ! Dermed fekk eg lagt opp og strikka litt på eit brot før Marit kom, fin og nystrigla. 
Neste post på programmet var handling av mat på SPAR. Eg kjøpte ikkje så mykje, for no er eg så ofte på butikk at eg begynner å få lager som eg ikkje har oversikt over. Har 4 frysarar når eg reknar med dei som er i dei to kjøleskapa, og kva dei inneheld er eg ikkje heilt sikker på. Trur eg må begynne å ete unna.
No i ettermiddag la eg meg ut på solsenga ei lita stund før eg gjekk ut og tok opp løvetann ovafor garasjen, og reinska litt ugras i beda. Rosene ser ikkje heilt bra ut. Dessverre så ville ikkje knea meir i dag, så no sit eg her. Sat her ei stund før i dag også og hadde "Spanish With Paul".

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...