søndag, mai 12, 2019

Dagbok 2019: 12.mai.

Klokka er 18.20, temperaturen er + 7 grader og det regnar.
Eg vakna relativt tidleg i dag også, det venstre kneet sørger for at eg ikkje søv for mykje. I dag tok eg ein av dei tablettane som eg fekk då det første kneet blei dårleg. Dei tablettane verkar bra, men eg kan ikkje ta ubegrensa av dei, for dei kan skade nyrefunksjonen.
Eg var ferdig med frokosten og sat og streva med sudokuen då Håkon og ein til kom, dei skulle ut og fiske. Eg fekk dei til å flytte på eit par møblar mens dei var her.
Så vart eg sittande ei god stund å høyre radio og strikke. Vêret var så fint at det var fristande å gå ut -om det ikkje var direkte varmt, så var det sol. Eg gjorde eit stillferdig arbeid, tok opp ei heil stor bøtte med løvetann. Den trivst godt no når eg ikkje får klippe graset. eg hadde no tenkt at eg skulle få gjere det i morgon...……
Til middag laga eg meg salat av diverse grønnsaker+ fetaost i olje. Akkurat då var visst hjernen på topp for då drog eg i land sudokuen som ingen ting. Så tok eg spanskleksa i same rennet, eg er no komen til Mini-kurs 8.Det er bra hjernetrim!
Så sette eg på TV-en og såg eit program eg har sett før-mens eg strikka. Målet om ein lest for dag, det må eg nå.
Sjølv om eg har vore åleine i heile dag så går tida fort, og kveldane blir for korte for då er det som regel mykje å sjå på TV. Eg kosar meg med den nye TV-en min- der er det store, fine bilde.
Har ingen planar for morgondagen, men eg har nok å gjere om eg vil og kan. Berre så sørgelig at ikkje vêret kan bli litt betre.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...