lørdag, mai 11, 2019

Dagbok 2019: 11.mai




Klokka er 18.55, temperaturen er + 10 grader og no skin sola. Det har ho ikkje gjort før i dag, men no er det nydeleg ute.
Dette har vore ein slik laber dag, og det kan eg takke meg sjølv for. Eg hadde ikkje så mykje tiltak i dag. I går kveld dreiv eg og flytta litt på møblar, men eg har ikkje fått det slik eg vil ha det enno. Når ein tek eit stort TV med tilhøyrande benk i hus, då kan det oppstå diverse problem. Nok om det -eg finn vel ut av det.Etter at eg hadde vaska håret, henta avisa og ete frokost, var det tid for laurdagens høgdepunkt: Løysing av sudoku. Eg har gjort to forsøk, men er enno ikkje komen i mål. Men eit par lestar kunne eg sluttstille i dag.
I dag fekk eg brått lyst på pannekaker med bacon og blåbærsylte. Det var fort gjort å lage det. Men eg er ikkje vant til å lage røre til ein person-så no blir det vel fleire dagar med samme menyen. Eg
tenkte eg skulle fare nedpå Kiwi i kveldinga og handle, det var ikkje mykje eg skulle ha. No har eg vore der, og svinga bortom gravplassen med det samme for å sjå om fuglane var komne. Det var dei ikkje.
sidan eg stort sett har sete i ro i dag, har eg ikkje hatt vondt i knea, men så snart eg begynte å gå litt, komsmertene tilbake. No har eg tatt ein Ibux, det plar hjelpe litt. Eg tek så lite medisin som muleg.
Margrete har vore i Volda på Bygde-Pride i lag med partikameratar, trur eg. I fjor på Pride-dagen kom dei frå Sula og Gulen for å vere i konfirmasjonen til Erlend.
No skal eg snart sette meg framfor TV-en, så har eg selskap resten av kvelden. Marit var nedom ein tur i går kveld, men no skal ho "passe" Mari Ella nokre dagar, så då må ho halde seg heime. Eg får vel legge opp eit par lestar igjen; to par til no, så skal eg kanskje begynne på kofta.
Eg var utpå altanen og skura litt i dag, men eg må få i orden spyleslangen, for no må eg spyle både her og der. Det vart lite gjort i fjor haust for då regna det heile tida. Eg får vel gå ut og ta eit bilde av vêret.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...