lørdag, april 13, 2019

Dagbok 2019: 13.april

Klokka er no 16.40, temperaturen er + 11 grader og sola skin framleis. Det ser ut til at vi skal ha fleire fine dagar framover.
Det første eg så i dag då eg drog frå gardinene på soverommet var ei gedigen røyksøyle. Eg var snar å komme meg inn på nettet og fekk vite at det var eit hus på Langebakkane som stod i fyr og flamme. Heldigvis hadde alle som budde der kome seg ut i tide. Brannen vart meld klokka 6.00- så det var bra at folk vakna før det vart for seint. Elden spreidde seg ikkje sidan det var vindstille. Huset er ikkje så langt frå det nye legesenteret.
Etter at eg hadde ete frokost og løyst laurdags - sudokuen, begynte eg å vaske og rydde litt. I dag var det bad og kjøkken som stod for tur. Etterpå vart det spansktime på data. "Spanish With Paul" på You tube. Skal prøve å ta ei økt kvar dag, så eg ikkje gløymer det vesle eg kan. "Cada dia" seier la profesora (Eli).
Strikka litt og så kom Margrete på besøk. Ho hadde kaffimat med seg, og så drakk vi kaffi og prata ei stund. Eg har hatt litt problem med kamera siste dagane og så bad eg Margrete om å kjøpe ei ny brikke. Den ville ikkje kamera ha. Etter at Margrete hadde reist, fann eg ei løysing, så no virkar kamera igjen-med den gamle minnebrikka.
Kunne ha tenkt meg ei lita handlerunde i dag, men ville ikkje køyre i den trafikken som er slike dagar. Det var ikkje noko spesielt eg skulle ha heller. Eg har ikkje program for resten av dagen, men det kan hende eg tek meg ein liten tur ut. Naboen har alle fire barnebarna på besøk, så der er det litt liv og røre. Elles er her veldig fredeleg i Starevegen.
Her skal det plantast tre og busker når det blir varmare i vêret.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...