tirsdag, april 09, 2019

Dagbok 2019: 9.april

Her stod det eit plommetre!


Klokka er 17.20, temperaturen på trappa er +   grader C, det er lettskya, litt sol og litt vind.Fint vêr, men ikkje så varmt.
Eg har nettopp vore ute i hagen, og etter ein del strev fekk eg opp rota til plommetreet heilt åleine. Brukte:spade, spett, øks og sag. No står det berre att å få tak i meir mold så eg kan få fylle hola. Så må eg begynne å tenke på kva eg skal plante og kvar eg skal plante det. Eg skal i alle fall plante eit plommetre, for no har eg mist to dei to siste åra.
I dag då eg stod opp var eg nokså invalidisert, greidde nesten ikkje å gå, men utover dagen kvikna eg til. Mens eg var rekonvalesent sette eg ein brøddeig, og mens den heva og steikte, strikka eg ferdig eit lestepar i Opal på pinnar nr.2,5.
Elles har eg ikkje gjort så mykje i dag, men litt husarbeid blir det kvar dag sjølv om ein er åleine.
Eg ser at taket her på datarommet skulle vore mala, det vart stygt no når vi tok ned den gamle lampen og sette opp ein ny som hadde ei heilt anna form. Eg gjer mykje rart, men akkurat maling av tak har eg ikkje prøvd meg på. Eg kjøpte ein slik LED-lampe som Svein anbefalte-på Coop-bygg i Ulsteinvik. Og eg er veldig fornøgd med den. Eg trur den er litt mindre enn Svein sin, men dei hadde ikkje større -i Ulsteinvik.
Fotoapparatet mitt påstår at eg ikkje har sett inn minnebrikka, men det har eg, så det må vere noko feil med brikka. Derfor har eg berre bilde frå steinaldermobilen min å legge inn i dag.
I morgon er det siste dag på spanskkurset, eg kjem til å sakne kurs-onsdagane, det har vore veldig kjekt. Håper vi kan fortsette til hausten.
Torsdag har Marit og eg tenkt å kjøpe blomster og pynte på gravene.
Det er herleg med desse fine dagane då vi kan vere ute, men i dag har eg ikkje lege på solsenga.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...