onsdag, april 10, 2019

Dagbok 2019: 10.april

Klokka er 20.20, temperaturen ute er +4  grader C, og vi har hatt sol og  fint vêr i dag også. Litt kald vind, særleg tidleg på dag. 
I dag var det siste dagen på spanskkurset og vi hadde "eksamen"-vi arbeidde to og to i lag og fekk bruke alle hjelpemidlane vi hadde. Noko har vi lært, men er langt frå utlærde. Vi har hatt det kjekt og  vore sosiale -det er det viktigaste.
Eg gløymde for andre gong å sette bossdunkane opp til vegen i dag, så no er bosset mitt temmeleg gammalt - det gjeld restavfall og matavfall. Hadde det enda vore papir og glas. Jaja, den tida vi hadde bosstømming på fredagar gløymde eg det aldri. No er det mange som har ein app på telefonen som varskuar  om bosshenting. Men eg har berre ein steinaldermobil …...så då så.
Etter spanskkurset, var det styremøte i pensjonistlaget på same staden. Neste møte i laget blir den 24.april, så eg må snart hive meg rundt å skrive omtale. Eg var ikkje heilt klar over at påska kom så snart-og då kjem det ikkje ut avis.
Då eg kom heim måtte eg berre ut i finevêret, og som god unnskyldning fann eg ut at eg kunne rake litt. Prata litt med naboen også.
Så gjekk eg inn og reinskreiv eksamensoppgåva vår på data. Så kom Marit nedom så vi fekk planlegge morgondagen. Vi skal nedover og handle når ho er ferdig hos fysioterapeuten ca.13.30 .Eg skulle ha kjøpt ny brikke til fotoapparatet for den eg har no må vere defekt. Trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...