torsdag, april 11, 2019

Dagbok 2019: 11.april

Nærbutikken vår: Kiwi på Vallabøen.


Klokka er 19.45, det er sol og fint vêr ute, men det er framleis kaldt. No er det + 8 grader C  på trappa.
I dag tidleg vakna eg klokka 4 og verkte i beina, låg og dorma ei stund, men sovna ikkje skikkeleg, så til slutt stod eg opp. Eg blir betre i knea så snart eg får røre på meg. Eg fekk rydda og støvsuga i huset, men vaskinga utsette eg til i morgon eller laurdag.
Marit og eg hadde avtalt å fare ned i Vik å kjøpe blomster til å ha på gravene. Det vart til at vi kjøpte lyng, for dei andre plantane tolte ikkje kulden, og samanplantingane vert for store til opninga i steinen. Vi for rett fram på gravplassen og ordna ut. No er det snart eitt år sidan Nils døde, og på den tida har det kome 12 nye graver attmed grava hans, to av dei døde er frå Starevegen.
Vi handla litt på Kiwi før vi for heim. Det var første dagen eg køyrde i sentrumsgatene, men det var ikkje noko problem. Kjekt å ha Marit med seg, ho får ikkje køyre sjølv før ho har operert augene. 
Då eg kom heim åt eg litt, ordna nokre ark til spanskpermen og skreiv ein omtale til avisa. Vi skal ha pensjonistmøte rett etter påske.
Audun er komen heim, og i morgon kjem han og Audun på besøk. Då skal dei få middag og kaffi med meg. Eg hadde nesten gløymt heile påska, før dei begynte å snakke om den i går. Silje reiste heim til Molde i dag.
Eg oppdaga at eg mangla både det eine og det andre, så det vart til at eg tok ein tur ned på Kiwi i kveld også , så slepp eg i morgon. Det var nokså mykje folk på butikken begge gongane eg var der. Reknar med å få litt besøk av barnebarn som vender heim til påske. Sjølv har eg ingen planar, men eg er med på det meste som ikkje fordrar sterke, friske bein.
I morgon er det fødselsdagen til Anne Marie, systera til Nils, ho var fødd på same dato som mora. Eg får framleis ikkje ta bilde med kamera mitt, så de saknar vel utsikta frå trappa og altanen min.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...