tirsdag, april 30, 2019

Dagbok 2019: 30.april.





Klokka er no 17.30, temperaturen ute er + 15 grader. Sola har omsider kjempa seg gjennom skodda. Då eg stod opp i dag vart eg litt forundra over av det var så sid skodde, men det er nokså typisk.
Eg hadde ikkje noko spesielt på programmet i dag, så eg vart sittande å lese litt og så fekk eg løyst sudokuen i Møre-Nytt. Fekk melding frå Bodil at ho og Svein ville komme på besøk, og det var no veldig hyggeleg. Svein føler stort ansvar for bilen min, sidan det var han som ordna kjøpet, så denne gongen kom han med fullt utstyr og skifta om til sommardekk. Det var finare felgar på dei enn på vinterdekka. Han hadde også med seg utstyr til å måle lufttrykket og fylle på det som mangla. Bodil hjelpte meg med å finne fram på nettet, så det var reine hjelpekorpset som kom her i dag. Eg steikte sveler og kokte kaffi, det var mitt bidrag. Dei kunne forresten fortelle at det ikkje var skodde på Eid, men slik er det ofte, for det hugsar eg frå den tida eg var meir på Eid enn no. Dagen har gått så fort som ein røyk, og eg har ikkje gjort noko, så no skal eg ut og orne med diverse, trur eg. 
I morgon skal eg på 1.maitilstelling i Volda, Margrete hentar meg kl.12.
……………………………………………………………………………………………………………………………….
Freistinga vart for stor. Eg starta klipparen og klipte plen innafor, nedanfor og utafor huset. Skråninga og plenen opp mot vegen skal eg ta ein annan dag.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...