lørdag, april 27, 2019

Dagbok 2019: 27.april






Klokka er 18.55, temperaturen er + 17 grader C og det er ganske mange skyer på himmelen. Tidlegare i dag var det sol. Det er sommarleg og fint. Ikkje så ofte vi har sommar i april.
Eg hadde som mål for dagen og klippe resten av tomta i dag, dvs. graset. Men først måtte eg kjøpe bensin på kanna mi, og det var for gjort. Det var ein ganske bra jobb å klippe alt graset, men eg kom i mål. Det var mykje gras og eg måtte tømme mange gonger. For kvar tømming tok eg ei lita pause, for det røynte på knea.
Då eg kom inn att fekk eg melding frå Solveig om at ho ville ta ein liten tur innover og kjøpe seg nokre klede på ein butikk her. Ho er fast kunde der.
Vi for i lag ned på Amfi, og ho fekk kjøpt seg bukse. Eg skulle berre ha nokre småting, og så kjøpte vi oss kake og kaffi i kafeen. Ho kjøpte nokre gåver, og eg fann ei veske eg likte , så eg kjøpte den. Dei veskene eg har er stygge og slitne.(Dårleg behandla !).
Matvarer kjøpte vi på KIWI i Vik.
Etter at Solveig hadde reist vart Marit og eg ståande og prate oppe på vegen. No er eg komen i hus, og skal slappe av resten av kvelden, dvs. eg er ikkje heilt ferdig med spanskleksa.



                                    De ser vel at der er ein liten raud lapp?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...