torsdag, april 25, 2019

Dagbok 2019: 25.april




Klokks er 17.40, temperaturen er + 23 grader - det er sol og sommar ute. tidlegare i dag var det litt skya og heilt klårt er det ikkje no heller.
Dette har vore ein litt tullete dag, har rota vekk mykje tid til ingenting.
Ret etter frokost sette eg meg til å skrive referat frå møtet i går, skreiv på Word, som vanleg og lagra som vanleg. Og så fann eg ikkje att innlegget. Dette har hendt meg ein gong før, og eg burde ha lært at eg må passe på overskrifta. Eg har truleg hatt samme overskrift som ein gong før, og dermed forsvann innlegget for meg og eg fann det ikkje att same kor eg søkte og leita. Til slutt måtte eg bite i det sure eple og skrive heile greia om att, ca. 800 ord. Å prøve å skrive det same ein gong til er ikkje kjekt, men eg hadde spart tid om eg hadde gjort det straks. Då eg endelig var ferdig og hadde sendt manus til avisa, måtte eg ha mat.
Eg har diskutert litt med naboar om det hadde vore lurt å klippe plen no. Mange av oss har masse ugras i plenen i form av engkarse som ragar høgt over vanleg gras. eg bestemte meg for å ta den flate plenen nedanfor huset i dag. Eg gløymde å kjøpe bensin i går, så eg tok den gamle el-klipparen. Den er grei nok på flata men ikkje i bakken, for den har ikkje "drag"- og så er det eit styr med dei leidningane. Marit U var ute så vi vart sittane å prate ei stund. Eg var nøgd med plenslåtten og nøgd med at eg greidde den med mine dårlege kne. Då eg kom inn att tok eg ei kvilestund med Spanskleksjon nummer 3. Tek samme programmet om att mange gonger før det sit sånn nokolunde.
Det er mange som har fødselsdag i april, mellom anna dei tre svigerinnene mine, og i dag er det svigerdottera Wenche  som feirer dagen sin i Kongsberg Vi gjer det lettvint med gratulasjonane her i huset, det blir som regel ei helsing på Facebook og kanskje på blogg.
Gratulerer med dagen, Wenche !


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...