onsdag, april 24, 2019

Dagbok 2019: 24.april

Klokka er 20.15, temperaturen + 18 grader og enda ein nydeleg dag har gått over i historia. Sidan eg har kluss med kamera , blir det berre eit mobilbilde i dag også. Den mumifiserte frosken fann eg i hagen i dag då eg var ute og tok opp løvetannrøter, eg trudde først det var eit plastleiketøy. No heng har på ein tørr stad til vidare foredling. Sjå berre på dei grasiøse beina!
I dag før middag vart eg sittande å strikke ei stund, for eg skulle nedover i 11-tida, så det var ikkje nødvendig å begynne på noko arbeid. Eg er så fri no som eg køyrer sjølv, så eg for nedover tidlegare enn eg hadde tenkt, så då dei andre kom hadde eg fått koppar og fat utover alle borda, dei andre hadde baka kringler og kransar som vi skulle ha til kaffien på møtet, så det var berre rett og riktig at eg tok min tørn.
Då eg kom heim att laga eg meg litt mat-etter ein snartur i hagen- og så la eg meg ut på solsenga og kvilte litt. Eg søv ikkje så godt om nettene, så det hender eg sovnar på dagtid om eg legg meg i sola, eller om kvelden framfor TV-en. I går oppdaga eg at eg hadde eit skrubbsår mellom augo, eg trur eg må ha sovna med brillene på.
Då klokka nærma seg 16.30 køyrde Marit og eg i MIN bil til pensjonistmøtet. Det var bra mange frammøtte, eg ser at det kjem nye til i laget, men at fleire "fell i frå"- dei treng ikkje å vere døde for det, men dei greier kanskje ikkje å kome seg på møta. Og alle ein spør er for unge til å begynne, eller så har dei så mykje anna å styre med.
No er eg godt kjend med dei fleste etter kvart, og det er nesten rørande kor glade dei er for at eg har begynt å køyre bil igjen. Ja, nokon elitesjåfør er eg ikkje, men det var eg ikkje før heller.
Det var eit koselig møte, men på grunn av misforståingar var det ingen som kom for å lage kaffi og vaske opp, så det var det folk i styret som måtte ordne med. Min jobb blir å skrive referat i morgon. Ikkje heilt enkelt å gjengi kåseriet til Terje, men jammen gjekk dei glipp av mykje dei som ikkje møtte fram.
Etter møtet var Marit og eg på Spar og handla før vi for heim- vi er glade for vi har kvarandre og kan hjelpast åt. 
No skal eg slappe av med ein ny lest som eg skal legge opp i kveld - og felle av i morgon, eg har felt av ein i dag også. 
Eg hadde tenkt å kjøpe bensin til klipparen i dag, men gløymde å ta med kanna. Men.......eg har ein elektrisk klipper også eg. Graset og særleg ugraset begynner å bli høgt.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...