mandag, april 22, 2019

Dagbok 2019: 22.april


Klokka er 19.15, sola skin og det er + 20 grader ute. Eg kom nettopp inn frå altanen der eg har lege på solsenga og lese i ei bok, delvis avkledd. Så nydeleg vêr i april! Gjev det ville vare - og vare. Har heller ikkje hatt så vondt i knea i dag-det er meir enn positivt. Det som ikkje er positivt er at eg ikkje får kamera til å virke, så bildet av eit blomstrande plommetre er tatt med ein enkel mobiltelefon.
Marit og eg var samde om å fare bort på Plantasjen i dag ,så tidleg som mulig for å unngå stor trafikk. Vi stod utanfor døra då dei opna klokka 12.00. Og vi var ikkje åleine!
Der var mykje fint å sjå, men eg handla berre ei tung sekk med gjødsel til å ha liggande i bilen ei stund, og så kjøpte eg tre rosa potentilla som eg skal plante nedanfor garasjen. Ein potteplante i form av engelsk pelargonium vart også med heim. Marit handla til krukker og kar som ho har ståande ute.
Vi tok ein liten tur frampå kyrkjegarden sidan vi var i siget. Dei har enno ikkje skrudd på vatnet der.

Eg la meg ut på altanen då eg kom heim, men Marit ringde og sa eg måtte komme opp der for ho var åleine heime i dag, og så hadde ho kokt kaffi. Vi ler litt av oss sjølve av og til-at vi kan ha noko å snakke om enno. Men går vi tomme for stoff, får vi begynne på igjen. Eg kom ned att i 16.30-tida og la meg ut att på solsenga med boka mi. Eg hadde som mål for dagen og strikke ferdig ein lest og lese ut boka- eg er ikkje i mål med nokon av delane, men spansken har eg ikkje skulka.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...