søndag, april 21, 2019

Dagbok 2019: 21.april

Klokka er 18.20, temperaturen er + 11 grader, det er overskya, og vi har hatt regn sist natt og i dag. For ein gongs skuld synest eg det var bra med regn, for alt som veks no treng væte.
I går og sist natt hadde eg mykje vondt i knea og hadde problem med å sove. Men då eg stod opp i dag var det ikkje så gale som eg frykta.
Likevel har eg vore veldig roleg i dag, har stort sett sete i ein stol, høyrt radio, sett TV og strikka og så har eg lese i ei krim-bok eg fekk av Einar. Har ikkje snakka med ei sjel anna enn på Messenger.
Når eg sit her  ved dataen kan eg sjå ut i hagen og registrere at både plomme- og epletre held på å få lauv, og då kjem vel blomstringa snart i gang også. Naturen fekk ei vitaminsprøyte med regnet som kom.
Eg har sjølvsagt hatt ein liten spansktime i dag også, det kan eg ikkje styre unna. Det er ikkje vanskeleg å lære frå dataen-problemet er å hugse-akkurat det blir verre med åra.
Strikka ferdig ein lest på føremiddagen, og felte av. Eg har som mål å felle av ein lest kvar dag, så eg har lagt opp ein ny som skal fellast av i morgon. Hadde eg ikkje hatt vondt i føtene hadde eg ikkje sete så mykje i ro.
I morgon kan det hende Marit og eg tek oss ein tur med bilen. Eg har automatgir, så eg treng ikkje venstrefoten- og det er jammen bra. No er påska snart slutt og barnebarna reiser tilbake til jobb og studiar, men det er no kjekt å få treffe dei av og til. Nokre av dei held seg i nærleiken også, slik at eg får treffe dei relativt ofte. 
I dag fekk eg melding om at ei "gammal" venninne var død. Eg visste at ho var sjuk og ikkje hadde lenge att. Men det er trist uansett.
Eg skriv blogg så tidleg på kveld, for når eg set på TV-en klokka 19, eller litt før, går det som regel i eitt resten av kvelden.
No er ferien snart slutt for dei yrkesaktive, for meg går det stort sett i samme tralten. Men eg klagar ikkje-anna enn på knea; må vel skifte dei ut snart.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...