mandag, april 15, 2019

Dagbok 2019: 15.april


Klokka er no 17.50, temperaturen er + 12 grader C, og vi har snart ete opp enda ein fin dag.
Eg plar skrive her på bloggen om alt eg har gjort i løpet av dagen. I dag har eg vore veldig fornuftig- eg har gjort INGEN TING- berre sete i sola og kosa meg i finevêret. Slike dagar har vi ikkje for mange av, så det gjeld å sette pris på dei ein får.
Som vanleg vakna eg tidleg og som vanleg var det kaldt då eg stod opp, så eg var no inne ei stund. Då sat eg og strikka og høyrde radio, til det vart tid for biltur. I dag var Marit og eg på REMA 1000 og handla før middag. Men i dag fekk eg Coop-kort i posten, så heretter blir det kanskje storhandel i Furene. Kjøpte bensin også i dag, så no er tanken så full at eg kan dra på langtur om eg vill. Eg likar godt at Marit er med, så er vi liksom to om det.
Etter at eg hadde ete middag og tatt ei økt med spansk på You Tube, tok eg ei runde rundt huset og bort til naboen, så sende Marit melding - og sidan vart vi sittande på uteplassen hennar og drikke kaffi og prate. Ho har skikkelege møblar på sin uteplass, det har ikkje eg, men det må eg skaffe meg. Ja, ein får vere optimistisk når vi har det så fint i april - då får vi vel fin sommar også. Det er alltid lov å håpe.
Når eg ikkje gjer så mykje er det ikkje berre latskap, eg har diverse problem både med armar og bein, så eg må roe ned litt. Så kjem eg sterkt tilbake.


I dag fyller barnebarnet Eirik 22 år, og akkurat no er han heime på ferie, elles studerer han musikk i Trondheim. "Tvillingen" hans, Olaug, fyller 22år den 6.juni, så han har eit lite forsprang. Eg har ikkje heilt oversikt over kven av barnebarna som er heime i påska, men eg trur dei fleste er komne i hus. Tenk å få så fint påskevêr når alle kan få nyte det. Håper det varer påska til ende.

Her er Eirik og søskena hans i Trovågen, Solund. Eirik i kvit Baalsrud-genser

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...