lørdag, mars 09, 2019

Dagbok 2019: 9.mars.

I dag klokka 8.15

Klokka er no 9.05, temperaturen er minus 3 grader C; det er nydeleg vêr og måneskin. Tidlegare i dag var det fin sol, men det er kaldt og vinterleg, no vi trudde våren var komen. Det var glatt på vegane no vi kom tilbake til Ørsta , så eg trur ikkje det blir biltur på meg i morgon. 
Eg er nettopp komen tilbake frå Hareid; Håkon og eg var utover for å helse på Audun og "feire" bursdagen hans som var 22.februar. Solveig hadde laga god mat, kjøt og kjøtkaker i brun saus, men grønnsaker og anna tilbehør. Eg skal innrømme at eg åt litt for mykje. Seinare fekk vi kaffi og kaker. Karane vart sittande å sjå fotball, mens Solveig og eg studerte strikkeoppskrifter.
Håkon henta meg kl.14. Då hadde eg brukt føremiddagen til å vaske golv og til å strikke. No er Amanda sin genser komen til mønsterdelen på bol eg ermar så viss eg er flittig blir den ferdig om ikkje så lenge. Det er tre veker sidan eg begynte på den første genseren.  Vi var ein tur nedom Ulsteinvik, der eg kjøpte ein lampe på Coop Bygg, som eg  skal ha på datarommet. Det var jammen litt av ein butikk! No skal eg bruke resten av kvelden til TV og strikking.
Takk til Solveig og familien for ein fin dag!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...