torsdag, mars 07, 2019

Dagbok 2019: 7.mars

Klokka er no 18.00. Temperaturen er + 2 grader C, det er overskya, men nedbøren kjem som regn, ikkje snø.
Var ikkje heilt gira då eg stod opp i dag, føtene mine plagar meg om natta, men ikkje så mykje om dagen, så det gjeld å stå opp om det eigentleg er litt for tidleg.
Det vart ikkje gjort mykje på føremiddagen, eg løyste sudoku, og strikka- og dett var dett. 
Even sette batteriet i bilen min på lading i går, men eg visste ikkje korleis det gjekk. Eg kunne ikkje ta av batteriladaren og sjekke. 
Så ringde Bodil og sa at Svein ville komme oppom og sjå på bilen, det var nokre lydar vi ikkje forsto oss på, og då han fekk høyre om batteriet vart det meir å grunde på.
Eg smelte i hop ei vaffelrøre-vi damene har no alltid tanke for mat. Ellen Marie ringde og eg sto i telefonen då dei kom frå Eid. Svein testa batteriet og det var like flatt. Det vart til at han køyrde bort i Hovdebygda og kjøpte eit nytt batteri. Og då fekk han start på bilen. 
Det var hyggelig å få besøk på ein elles grå dag. I morgon er det 65+ igjen, så då kan eg køyre sjølv.
Ringde opp att til Ellen Marie , men ho var søkkvåt etter tur med hunden, så ho ringer opp att når ho har fått tørka seg. Eg er veldig takknemleg for at Bodil og Svein stiller opp for meg, når det gjeld bilar er eg nokså hjelpelaus. Svein fiksa utedøra også, så no slepp eg å sparke den opp.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...