lørdag, mars 30, 2019

Dagbok 2019: 30. mars

Mens eg sat og skreiv gjekk det over frå regn til snø


Klokka er 17.30, i morgon på denne tid er den 18.30 viss vi har hugsa på å stille om til sommartid - det er eit styr med alle klokkene som skal stillast !
Ute regnar det så smått - som vanleg. Eg har nettopp vore ein liten tur på butikken. Eg mangla noko til morgondagen og ville ta ein tur litt seint på dag når det ikkje var så mykje folk. Eg forrekna meg aldeles, eller så har alle tenkt som eg. Eg køyrde meg inn på ein stappfull parkeringsplass, men greidde å rygge ut at; så måtte eg sette bilen på fortauet, og rygge ned att derifrå. Ja, eg gjer det ikkje enkelt for meg sjølv, men det går bra !
Det første eg gjer laurdags morgonen etter at eg har ete og bladd gjennom avisa, er å starte på laurdags-sudokuen. I dag plundra eg litt før eg fekk den til. 
Så kunne eg begynne på dagens arbeid, som bestod i å lage ferdig eit par kaker og elles rydde litt i huset. Hadde god tid til både å vere på data og strikke litt innimellom. No ser eg fram til at familien skal samlast her i morgon. Ja, vi er ikkje så mange som vi kunne vere før då barna var yngre og budde heime. 
Det var litt artig no, mange i familien kom i diverse aviser på samme tid. Erlend hadde vore med i musikal på Folkestad, Margrete er ofte i avisa som politikar, eg kom i Møre-Nytt i lag med spanskane, Einar var i avisa som ny fotballtrenar på Hareid, og Olaug jr. vann førstepremie på "Fitness" i Sandefjord.
Eg fekk melding frå Marit Aklestad i dag, og ho kunne fortelle at Audun Lysbakken hadde nemnt Nils i ei minnetale. Eg synest det var fint.
Det går mot slutten med genseren min og eg har ikkje peiling på om den kjem til å vere passeleg stor, eg trur den blir stor NOK, for å seie det slik. Blir vel ein del strikking i kveld framfor TV-en.
Her er "Spansk-gjengen"

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...