fredag, mars 29, 2019

Dagbok 2019: 29.mars

Klokka er 18.20, temperaturen er + 5 grader, og i dag har det regna voldsomt og samanhengande om lag til no. Golvteppa mine ligg ute under tak, sidan det ikkje har vore råd å riste dei før no-eller kanskje ikkje no heller.
Det er greitt å ha eit program for dagen, då blir det kanskje gjort litt. I dag skulle eg altså vaske golv etc. og det blei gjort.
Det kunne vere freistande å sette seg ned å strikke etterpå, men det gjekk ikkje, for eg hadde ikkje garn. Ergo var rådyra gode, så eg bestemte meg for ein liten bytur. Som vanleg sette eg bilen frå meg ved Spar og gjekk ned til Amfi og handla garn på -nille. Eg veit ikkje kor mykje eg treng av kvar farge så eg har kjøpt etter kvart. Etterpå kjøpte eg diverse matvarer på Spar, det var ymse ting eg ikkje fekk tak i på Kiwi då eg handla der sist onsdag. Eg er blitt veldig glad i bilen min, og snakkar varmt om automatgir-det er faktisk veldig bra. Han som var lærar på kurset 65+ sa rett ut at ein skulle ikkje hatt anna.
Eg har vore ein del på data og "snakka" med folk på Messenger, det er veldig kjekt. Eg er ikkje så glad i SMS fordi eg berre har ein enkel mobiltelefon. Eg har hatt min daglege "spansktime", og så laga eg meg mat og kaffi. Etterpå sette eg meg til med strikketøy- og "Hillevågsgjengen" på øyra, noko som resulterte i at eg sovna ei lita stund. Det gjer ingen ting for eg skal ikkje gjere så mykje meir i dag. Det er alltid mykje å sjå på TV fredagskveldane.
No ser eg fram til at vi skal få sommartid, så laurdagskvelden må vi legge oss tidleg!!
Eg lurer på om knea mine blir betre om vêret vert tørrare, sidan det jo er ei form for gikt eg har. Artrose er vel det same som slitasjegikt. Slik det no er haltar eg på begge føtene, og har problem med å gå noko særleg langt. Før det første kneet rauk i februar i fjor var eg veldig sprek og gjekk både fort og mykje. Det straffa seg.
No vil eg ønske alle som er innom bloggen ei fin helg. Eg gleder meg til søndag, då kjem alle i storfamilien som kan kome. 
Det blir vel nokre rundar på genseren i kveld også, det er mange masker, men minkar litt etter kvart når eg feller raglan.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...