onsdag, mars 27, 2019

Dagbok 2019: 27.mars

Klokka er snart 17.00; eg fór heimanfrå ca. 10.30 og er nettopp komen heim att. Først var eg på spanskkurs og etterpå var Ragnhild og eg til Volda, der vi shoppa litt og gjekk på kafé. Ragnhild hadde laga fint kort, og inni var det blomstersjekkar frå henne og Tone. Vi hamna også i dag på Café Geiranger, og så var vi ein tur på Spinneriet der vi trefte på Margrete. Eg var innom Ingrid og kjøpte lestegarn, for når eg er ferdig med den genseren eg held på med no, skal eg strikke lestar igjen. Kan ikkje fortsette med å sitte pal i strikkestilling.
Ragnhild henta meg på Bakk-Ola og sette meg av der, for der hadde eg bilen min. Eg skulle handle på Kiwi på heimvegen, men så fann eg ikkje handlelista, så eg må vel supplere litt på laurdag.
I dag hadde eg på meg den blå Tiril-genseren min, men eg blei altfor varm- og då eg skulle sjekke temperaturen på trappa, stod termometeret på + 10 grader, så no er det håp om at våren skal kome. 
I dag skulle det vere nest siste gongen på "spansken"-men så fann vi ut at vi kunne rekke to timar til før påske. I dag var det ein journalist frå Møre-Nytt og tok bilde av oss og intervjua Eli. Vi er blitt ein kjempefin gjeng, og ingen er redd for å gjere feil-vi tek alt med godt humør. Eg veit ikkje kva bakgrunn alle har, men mistenker at det er ein del pensjonerte lærarar.
For å bevise at eg har lært LITT skriv eg resten på spansk: Manãna yo tengo setenta y nueve años.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...