tirsdag, mars 26, 2019

Dagbok 2019: 26,mars

Klokka er 17.10, temperaturen er + 4 grader, eg har inntrykk av at termometeret har stopp der-for godt. Dagen er grå og regnfull. Det kjem snø langt nedetter fjellsidene. Godt vêr å vere inne i. 
I dag hadde eg tenkt å vere ei flink husmor som baka og vaska klede blant anna, og det har eg for så vidt gjort.
Starta dagen med å lage bolledeig. Hadde berre tørrgjær i hus, så bollane vart ikkje så lette og luftige som dei kunne ha vore.
Mens eg stod og trilla på bollar ringde det på døra og ei av naboane kom på besøk. Det var veldig kjekt. Eg har sagt det til henne at ho må ta med seg strikketøy og komme ned og prate, og det var det ho gjorde. Så strikka og prata vi, og innimellom passa eg bollane mine. Vi skal ha familietreff her på søndag, det er derfor eg bakar.
 Då ho hadde gått opp til seg sjølv laga eg ein kakebotn og vaska opp og rydda. No har eg jobba litt med spansken for i morgon er det kurs, nest siste kursdagen denne sesongen, men eg håper på nytt kurs til hausten. Det er kjekt å lære noko heilt nytt og truleg ganske unyttig.
Etter kurset i morgon blir eg plukka opp av ei venninne og så skal vi til Volda for å shoppe og gå på kafé. Det skjer noko kjekt nesten kvar einaste dag.
Eg driv og vaskar klede i dag, dvs. maskina vaskar, trommelen tørkar og eg brettar i hop kleda.
Eg ser veldig fram til at dagane skal bli varmare og tørrare, så eg får vere ute og jobbe i hagen, det har ikkje vore mykje uteliv siste halvåret.
No skal eg strikke litt til, mens eg pratar høgt med meg sjølv på spansk.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...